Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές ο ξαφνικός θάνατος του ηθοποιού

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές ο ξαφνικός θάνατος του ηθοποιού

Η μητέρα του ηθοποιού ακόμη δεν έχει μάθει τι έχει συμβεί στον μονάκριβο γιο της.

Πιασμένοι χέρι χέρι μετά την τελευταία υπόκλιση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, μοιράζεται με το κοινό τον θρήνο του για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του, Πάνου Νάτση.

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει ‘φύγει’. Πριν από δύο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε».

Το τροχαίο

Σε βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί το βαρύ όχημα που μετέφερε μπάζα να κινείται στην οδό Δεληγιώργη. Δευτερόλεπτα μετά θα διασχίσει την οδό Κεραμεικού, εκεί όπου συνέβη και η μοιραία σύγκρουση.

Η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός συγκρούστηκε με το φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.


Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και οδήγησε στον «Ερυθρό Σταυρό» για αλκοτέστ, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο Πάνος Νάτσης φέρεται να πάτησε φρένο πριν τη διασταύρωση, ωστόσο η μηχανή γλίστρησε με συνέπεια να τον παρασύρει το φορτηγό.

«Ήθελε να ζήσει τόσα πολλά ακόμα…»

Ο θάνατος του νεαρού ηθοποιού βύθισε στην θλίψη τους συναδέλφους του. Όλοι έχουν να θυμούνται το χαμόγελό του και την καλοσύνη του.

«Είχε όνειρα να ταξιδέψει με τη μηχανή του, είχε όνειρα να κάνει ντοκιμαντέρ. Ήταν ένα παιδί πάντα με χαμόγελο, πάντα θετικός, πάντα δοτικός να βοηθήσει όπου μπορούσε. Είχε πάρα πολλά όνειρα ήθελε πάρα πολύ να παίξει στο εθνικό. Αυτός ήταν ο Πάνος. Ήθελε να ζήσει τόσα πολλά στην ζωή του γι’ αυτό με πονάει πολύ σε τόσο μικρή ηλικία», λέει ο ηθοποιός Στέφανος Μουαγκιέ.

Λίγες ώρες πριν το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Πάνου Νάτση, ο ηθοποιός γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη από το 3ο Νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια, με την οικογένειά του να επιθυμεί, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Διεθνής υποστήριξη γυναικών».

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ηθοποιού, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και δε θα μάθει ποτέ για τον χαμό του παιδιού της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024