Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση μομφής: Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Πρόταση μομφής: Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, μιλώντας για παταγώδη αποτυχία.

«Κύριε Μητσοτάκη έχετε τελειώσει πολιτικά. Το χειρότερο όμως είναι ότι ζείτε στο δικό σας παράλληλο σύμπαν Αποτύχατε σε όλα τα κρίσιμα θέματα που διαχειριστήκατε. Την ώρα που αποτυγχάνετε παταγωδώς σε όλα, συνεχίζετε το ίδιο βιολί μιας άθλιας επικοινωνίας και συνεχίζετε να πιστεύετε ότι δεν είστε ένας πρωθυπουργός εκλεγμένος που έχει υποχρέωση να λογοδοτεί, αλλά συμπεριφέρεστε ως ένας πρίγκιπας που η εξουσία του ανήκει ως ένα κληρονομικό δικαίωμα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Το Μάτι ήταν και παραμένει ένα συλλογικό τραύμα που απαιτεί σεβασμό και σεμνότητα και όχι πολιτικά παιχνίδια που συνεχώς κάνετε για να αποκρύψετε τις δικές σας ευθύνες. Μας είπατε ότι ζητήσατε συγγνώμη παρότι όλοι εμείς καταλάβαμε ότι όλοι οι άλλοι φταίνε. Μας λέτε για να πειστούμε ότι φταίνε οι άλλοι κι ότι κάνατε μάλιστα και κρίσιμες συσκέψεις χωρίς να κρατάτε πρακτικά.»

» Τελικά ο μόνος που κράταγε πρακτικά σε αυτή την κυβέρνηση ήταν ο κ. Φουρθιώτης. Αλλά ξέχασα… μας είπατε μια συγγνώμη και καθαρίσατε. Από τότε που βρέθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο, όπως λέει ο λαός μας. Δεν θα καθαρίσετε όμως έτσι εύκολα. Φοβάμαι ότι δεν αρκεί μια συγγνώμη για να καθαρίσετε γιατί χρωστάτε χιλιάδες συγγνώμες, 23.275 συγγνώμες στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα επειδή δεν ενισχύσατε το ΕΣΥ».

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κάτα της κυβέρνησης.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024