Survivor: Επέστρεψαν στην Ελλάδα Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιωρίκας Πιλίδης
Συγκίνηση κατά την άφιξη των δύο παικτών στο αεροδρόμιο
Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιωρίκας Πιλίδης αποτελούν παρελθόν από το Survivor.
Ο ηθοποιός ήταν εκείνος που αποχώρησε μετά από ψηφοφορία του κοινού, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης εγκατέλειψε το παιχνίδι για λόγους υγείας.
Οι δύο παίκτες επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής (30/1) στην Ελλάδα και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους περίμενε πλήθος κόσμου για να τους υποδεχτεί.
Μάλιστα, στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και συγγενείς τους, που τους έσφιξαν στην αγκαλιά τους και τους καλωσόρισαν.
Σημειώνεται ότι συνοδευόντουσαν από άτομα της παραγωγής και δεν έκαναν κάποια δήλωση, λόγω του συμβολαίου που έχουν υπογράψει.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή τους

- Τα «θέλω» της Παρί και μία «χρυσή» μεταγραφή – Ο Μπαρκολά δεν ανανεώνει και η Λίβερπουλ «καραδοκεί» (pic)
- Η νέα πρόκληση της AI: Ποιος καθορίζει τα όρια της ελευθερίας του λόγου στα chatbots;
- Καλύπτοντας το επικίνδυνο χάσμα της Ευρώπης στον τομέα των πυραύλων
- Ο Jeff Mills παρουσιάζει το Tomorrow Comes the Harvest
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442