Επίθεση με πέτρες και άλλα αντικείμενα δέχθηκαν μέλη της ομάδας ΔΡΑΣΗ στο Νομισματοκοπείο, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο ύστερα από καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για κλοπές ρεύματος.
Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Σαρανταπόρου, ενώ δράστες της επίθεσης φέρεται να ήταν μία ομάδα Ρομά.
Οι αστυνομικοί απάντησαν στις ρίψεις αντικειμένων με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).