Στη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο Έλληνας παίκτης δε βρισκόταν εδώ και καιρό στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου.
Οι «πράσινοι» έδωσαν τα χέρια με τον βελγικό σύλλογο για την παραχώρηση του Μπουζούκη, με τον 23χρονο παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 3,5 χρόνια. Από τη συμφωνία των δυο πλευρών, το «τριφύλλι» διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.
Η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη, με τον Μπουζούκη να μεταβαίνει αύριο στο Βέλγιο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές με τη νέα του ομάδα.
Η δεύτερη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, ακούει στο όνομα, Γενί Ενγκμπακοτό. Ο 30χρονος παίκτης δεν υπολογιζόταν και έτσι θα μείνει ελεύθερος από το τριφύλλι. Πιθανότατα, η νέα του ομάδα να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.