Σπίτι με το MEGA: «Θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα…» με τη σπουδαία φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη
Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια εμφάνιση-έκπληξη στο Σπίτι με το MEGA
Τον καταξιωμένο συνθέτη και σπουδαίο σολίστ του μπουζουκιού, Θανάση Πολυκανδριώτη, υποδέχεται αυτό το Σαββατόβραδο το Σπίτι με το MEGA.
Σε μια υπέροχη μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης παρουσιάζει συνθέσεις και αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες «ταξίδεψε» την ελληνική λαϊκή μουσική σε όλο τον κόσμο. Θα ακούσουμε διαχρονικά τραγούδια από το «Ατελείωτο ταξίδι» και το «Τι έκανα για πάρτη μου» μέχρι τα «Βραδιάζει» και «Τα πήρες όλα».
Η βραδιά ξεκίνησε με τον αξεπέραστο Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων ερμήνευσε το «Ατελείωτο ταξίδι» που έχουμε λατρέψει με την φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου.
Το κομμάτι περιλαμβάνει στον δίσκο «Ατελείωτο ερωτικό ταξίδι» του 1987 στον οποίο τη μουσική υπογράφει ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και τους στίχους ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.
Ο στίχος του τραγουδιού «Θα κάνουμε έναν έρωτα όλο τρέλα» έγινε σύνθημα την εποχή εκείνη και μέχρι σήμερα συνεχίζει να λέγεται από τους ερωτευμένους.
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης



