Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση;

Δέσποινα Βανδή: Ετοιμάζει ντουέτο με την Άννα Βίσση;

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχουν γράψει πολλά τραγούδια, αλλά ο κοροναϊός τους πήγε πίσω.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στο MEGA STAR για τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Φοίβο, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός ντουέτου με την Άννα Βίσση.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Έχουμε χημεία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Η συνεργασία μαζί του είναι πολύ καλή. Είμαι τυχερή που ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω τραγούδια του. Δεν έγινε νωρίτερα η συνεργασία γιατί δεν ήταν σωστό το timing».

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχουν γράψει πολλά τραγούδια, αλλά ο κορωνοϊός τους πήγε πίσω. Ευελπιστούν πως την άνοιξη να προχωρήσουν στο άλμπουμ που ετοιμάζουν.

«Με τον Φοίβο θα συνεργαζόμουν ξανά. Τον αγαπώ, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μου διαδρομής. Υπάρχει πολλή αγάπη. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από τον Φοίβο», είπε.

Αν και τα δημοσιεύματα ήθελαν την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση αιώνιες αντίπαλες, τελικά αποδείχτηκε πως οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες. «Δεν έχουμε κάποιο ντουέτο στα σκαριά με την Άννα Βίσση», ξεκαθάρισε η Δέσποινα Βανδή.

Ένα από τα τελευταία εγχειρήματα της Δέσποινας Βανδή ήταν η στροφή της προς το θέατρο και ιδιαίτερα στο μιούζικαλ. Πως το βίωσε η ίδια;

«Το θέατρο το αγάπησα και το αγαπώ πολύ. Είναι ένας άλλος κόσμος, πιο δημιουργικός. Θέλει μεγάλη πειθαρχία και διαρκές ψάξιμο. Είναι ένας κόσμος πολύ πιο δύσκολος από το τραγούδι», είπε.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024