
Βαλέρια Κουρούπη – «Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας»
Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την κακοκαιρία «Ελπίς» μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη
«Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία» σημείωσε η ηθοποιός, Βαλέρια Κουρούπη, η οποία κατοικεί στην Παιανία, όπου για 4η μέρα αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα από τα χιόνια και τον παγετό.
«Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πέρασε εκχιονιστικό για κάποιες ημέρες, λόγω των οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους.
«Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά» πρόσθεσε, τονίζοντας πως κάποιοι που ενδεχομένως να είχαν ανάγκη μεταφοράς δεν μπορούσαν να φύγουν από τον οικισμό.
«Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας» σημείωσε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τις Αρχές. «Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.
«Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό» κατέληξε η Βαλέρια Κουρούπη.
Δείτε το βίντεο
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα



