Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Λεωφόρος Συγγρού μετά την έκρηξη που έγινε το πρωί της Τετάρτης (26/1) στο κτίριο στον αριθμό 3 της λεωφόρου.
Το ωστικό κύμα κατέστρεψε τα πάντα σε μία ακτίνα 100 μέτρων ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας 78χρονος, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια στο Λαϊκό.
Ανάμεσα στα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές είναι και αυτό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.
Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μερικές φωτογραφίες και έδειξε στους ακολούθους του το μέγεθος της ζημιάς.
Δείτε τις παρακάτω
Επίσης, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, έγραψε σε δική της ανάρτηση: «Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας