Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα σενάρια για Τάνκοβιτς και Μπεσίκτας

Νέα σενάρια για Τάνκοβιτς και Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ΑΕΚ.

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας βρίσκεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «fotospor.com», η τουρκικός σύλλογος εξετάσει την περίπτωση του Σουηδού άσου της ΑΕΚ για αντικαταστάτη του  Κάιλ Λάριν ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Η Ένωση από την πλευρά της δεν είναι αρνητική στην παραχώρηση του Τάνκοβιτς ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Μπεσίκτας σε περίπτωση που χάσει τον Κάιλ Λάριν, εξετάζει έναν εξτρέμ, ο οποίος δεν βρίσκει φανέλα βασικού στην ΑΕΚ. Ο ελληνικός σύλλογος περιμένει να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς σε πρόταση.

Ο Σουηδός εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη φέτος. Η πιθανότητα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αν κατατεθεί πρόταση είναι μεγάλη καθώς ο Τάνκοβιτς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Για αυτόν τον λόγο, η ΑΕΚ είναι θετική στο να παραχωρήσει τον Τάνκοβιτς σε περίπτωση που λάβει μια προσφορά που ανταποκρίνεται οικονομικά στις απαιτήσεις της.

Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Τάνκοβιτς αλλά δεν παίζει μόνη της καθώς τον παίκτη θέλει και η Κολόμπους από το MLS. Φέτος, ο Τάνκοβιτς έχει παίξει σε μόλις 5 παιχνίδια για την ΑΕΚ, έχοντας μία ασίστ».

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024