Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βατούτιν: «Δεν υπάρχουν… ιερές αγελάδες στην ΤΣΣΚΑ»

Βατούτιν: «Δεν υπάρχουν… ιερές αγελάδες στην ΤΣΣΚΑ»

Ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πίεση που υπάρχει, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος.

Ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο υπόλοιπο της σεζόν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιλώντας για την ενίσχυση της ομάδας, την κατάσταση που βρίσκεται, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν… ιερές αγελάδες.

Παράλληλα στάθηκε και στην περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος, που πλέον είναι στο ΝΒΑ, επισημαίνοντας πως οι Ρώσοι τον περίμεναν όλο το καλοκαίρι για να υπογράψει σε αυτούς.

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν:

Για τον Πάνγκος: «Το καλοκαίρι που πέρασε και στις αρχές του φθινοπώρου, οι προπονητές περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κέβιν Πάνγκος, ο οποίος στο τέλος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Ο συγκεκριμένος προοριζόταν για βασικός πόιντ γκαρντ, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε και έτσι το ρόστερ δεν ολοκληρώθηκε.

Ενδεχομένως εκεί να οφείλονται και τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν παίκτες αντίστοιχης ποιότητας με τον Πάνγκος. Ο Μίτσιτς έμεινε στην Εφές και ο Καλάθης στην Μπαρτσελόνα».

Για τη συνέχεια της σεζόν στην ΤΣΣΚΑ: «Δεν υπάρχουν «ιερές αγελάδες» στην ΤΣΣΚΑ, οι ιδιαιτερότητες του αθλητικού κλάδου είναι τέτοιες που όλα τα καθορίζουν το αποτέλεσμα. Επομένως, εάν χρειαστεί, θα ληφθούν και αποφάσεις θα γίνει.

Ταυτόχρονα, αξίζει να καταλάβουμε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να ζήσει για μια μέρα και να ενεργεί παρορμητικά, οι όποιες ενέργειες πρέπει να είναι λογικές και υπολογισμένες τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο. Πίσω από τις κραυγές ένα λαμπρό μέλλον δεν θα εμφανιστεί από μόνο του, πρέπει να το δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν υπάρχει μάγος που θα έρθει και θα εγγυηθεί ότι θα λύσει όλα τα θέματα.

Η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, να καταλάβει ότι δεν υποφέρει μόνο ο σύλλογος από τέτοια αποτελέσματα, αλλά και η φήμη των ίδιων των παικτών. Αυτό είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας, μπορούμε να χάσουμε, αλλά πάντα στον αγώνα.

Είναι απαραίτητο το ίδιο το αίσθημα απελπισίας για το οποίο μίλησα να είναι μόνο μια προσωρινή αντίδραση στο αποτέλεσμα. Αν κάτι «αποτύχει ξανά», δεν είναι τρομακτικό. Είναι τρομακτικό όταν «δεν θέλω να προσπαθήσω άλλο».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024