Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκρηξη στη Συγγρού: Ποιος είναι ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο Λαϊκό

Έκρηξη στη Συγγρού: Ποιος είναι ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο Λαϊκό

Η έκρηξη στη Συγγρού δεν προκάλεσε μόνο τεράστιες καταστροφές, αλλά είχε και ένα σοβαρά τραυματία.

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί από την έκρηξη στη Συγγρού, όχι μόνο στο κτίριο στον αριθμό 3 όπου έγινε, αλλά και στο διπλανό, στον αριθμό 5. Άλλωστε, όλη η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο αφού τζαμαρίες έχουν σπάσει σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, ενώ υπάρχουν ζημιές και σε αυτοκίνητα.

Ο τραυματίας από την έκρηξη έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ άλλοι δύο άνθρωποι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αντιμετώπισαν προβλήματα με την αναπνοή τους λόγω αναθυμιάσεων.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ιδιοκτήτη σχολή χορού που βρίσκεται στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού 5. Ο συγκεκριμένος αποκάλυψε ότι πήραν τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια του κτιρίου στον αριθμό 3 και τους ενημέρωσε ότι εκεί βρίσκεται ο αδερφός της, ο οποίος είναι και ο τραυματίας από την ισχυρή έκρηξη.

Μιλώντας στο in και την Αλεξάνδρα Τάνκα, ο ιδιοκτήτης χορού είπε: «Είδαμε από την τηλεόραση ότι έγινε μια μεγάλη έκρηξη. Επειδή έχουμε τη σχολή χορού στο διπλανό κτίριο από το σημείο που έγινε η έκρηξη, ήρθα κατευθείαν εδώ. Μίλησα με τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής και ανεβήκαμε επάνω και είδαμε ότι οι ζημιές είναι τεράστιες. Μύριζε πολύ έντονα υγραέριο και είδα ότι υπάρχει ένας μεγάλος κρατήρας που έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη τρύπα, είναι όλα γκρεμισμένα, έχουν σπάσει τα πάντα κι έπειτα ήρθε ενημέρωση στην Πυροσβεστική να εκκενώσει το κτίριο γιατί υπάρχει διαρροή υγραερίου.

Ενημερώσαμε την ιδιοκτήτρια του διπλανού κτιρίου που έγινε η έκρηξη, μας είπε ότι ο αδερφός της ήταν σε εκείνο το σημείο, ενημερώσαμε τις Αρχές, τον βρήκαν τον άνθρωπο, είναι ο Α.Π., ο οποίος ήταν εκεί, τον έβγαλαν με εγκαύματα, ήταν τραυματισμένος και τον μετέφεραν στο Λαϊκό Νοσοκομείο».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024