Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπακασέτας: «Την υποστήριξη που έχω στην Τράμπζονσπορ, δεν την είχα ποτέ στην ζωή μου» (vid)

Μπακασέτας: «Την υποστήριξη που έχω στην Τράμπζονσπορ, δεν την είχα ποτέ στην ζωή μου» (vid)

Για την τεράστια νίκη-ανατροπή της Τράμπζονσπορ μέσα στην Πόλη κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (2-1), αλλά και για το τέρμα που σημείωσε, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας.

Η Τράμπζονσπορ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατάσαραϊ, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι εκ των πρωταγωνιστών, καθώς με δικό του γκολ ισοφάρισε αρχικά η ομάδα του πριν φτάσει στην μεγάλη ανατροπή.

Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των «μπορντομαλιβέρ» μίλησε στο «beIN SPORTS» της Τουρκίας, τονίζοντας πως το τέρμα που πέτυχε ήταν από τα πιο σημαντικά της καριέρας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην στήριξη που απολαμβάνει στην Τράμπζονσπορ σε σύγκριση με τις ομάδες που αγωνιζόταν προηγουμένως.

Τέλος, παραδέχθηκε πως ο ίδιος πέρασε δύσκολα έπειτα από το διπλό χαμένο πέναλτι στο πρόσφατο παιχνίδι με την Γκιρεσούνσπορ.

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και χαρούμενος που μοιράζομαι τα αποδυτήρια μ’ αυτούς τους παίκτες. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς μας. Την υποστήριξη που έχω σ΄ αυτή την ομάδα, δεν την είχα ποτέ στην ζωή μου. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες μέχρι τώρα, αυτή η υποστήριξη που λαμβάνω είναι πολύ σημαντική για μένα. Η ζωή είναι έτσι. Τα πράγματα δεν μπορεί να παίρνουν πάντα θετικη τροπή», είπε αρχικά ο 28χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ για να προσθέσει στη συνέχεια:

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024