Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ κινδυνεύει να πάει χωρίς προπόνηση με ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να πάει χωρίς προπόνηση με ΠΑΟΚ

Ο κίνδυνος να μην γίνει ούτε αύριο προπόνηση στην ΑΕΚ είναι ορατός. Παραμένουν αποκλεισμένοι οι Γιαννίκης στα Σπάτα οι Γιαννίκης,Δημητριάδης και μέλη του σταφ.

Η «Ελπίδα» πλήττει σοβαρά την Αττική, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας, με την κατάσταση τις επόμενες ώρες να αναμένεται να γίνει χειρότερη.

Φυσικά εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν και οι ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίες είδαν τον χιονιά να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην προετοιμασία τους.

Μια από αυτές είναι και η ΑΕΚ, με τους Γιαννίκη, Δημητριάδη και ακόμη δέκα άτομα από το σταφ να παραμένουν αποκλεισμένα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση με την προετοιμασία της ομάδας ενόψει ΠΑΟΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να κινδυνεύουν να πάνε στη ρεβάνς με τον «δικέφαλο του Βορρά» χωρίς προπόνηση, αφού και η κατάσταση στο ΟΑΚΑ δεν επιτρέπει να γίνει και εκεί κάτι.

Το αυριανό ραντεβού των παικτών είναι 15.30 στο ΟΑΚΑ και με πούλμαν στα Σπάτα για προπόνηση στις 17.00, αλλά ακόμα και με τις τωρινές συνθήκες αποκλείεται και αύριο να γίνει προπόνηση!

Να σημειωθεί επίσης πως Μάνταλος και Τσιντώτας που είχαν σήμερα προγραμματισμένα ραντεβού στο Ιατρικό Κέντρο ειδοποιήθηκαν ευτυχώς εγκαίρως να μην πάνε.

Στα αμιγώς της προπόνησης, ‘οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Πέτρος Μάνταλος και Παναγιώτης Τσιντώτας έκαναν θεραπεία. Τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμάντι απουσίασαν λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους. Οι υπόλοιποι παίκτες παρέμειναν στο γυμναστήριο, καθώς η προπόνηση στο γήπεδο ήταν αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024