Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Παππάς: Απροετοίμαστο και σε πανικό το επιτελικό κράτος

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Παππάς: Απροετοίμαστο και σε πανικό το επιτελικό κράτος

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δίνουν μάχη για να κρατήσουν τις συγκοινωνίες όρθιες» αναφέρει ο Ν. Παππάς

«Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε για μια ακόμα φορά απροετοίμαστο και σε πανικό», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «η κακοκαιρία που πλήττει και το Λεκανοπέδιο, αν και η έλευσή της ήταν γνωστή εδώ και μέρες, έχει δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς».

«Τα δρομολόγια του μετρό για αεροδρόμιο σταματούν στη Δουκίσσης Πλακεντίας, καθώς δεν προβλέφθηκε συντήρηση των «κλειδιών» ενόψει χιονιά και πάγωσαν. Τα πρώτα σημερινά δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Χαλκίδα ακυρώθηκαν.

»Λεωφορεία, υπό το κράτος του επιτελικού πανικού, επέστρεψαν στα αμαξοστάσια Λιοσίων και Ανθούσας, χωρίς κανείς να εξετάσει ποιες γραμμές μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και ποιες όχι», τονίζει, συμπληρώνοντας ότι «την ίδια στιγμή, οι πολίτες περιμένουν χωρίς ενημέρωση στις χιονισμένες και επικίνδυνες λόγω παγετού αποβάθρες του προαστιακού για αεροδρόμιο και Χαλκίδα, αλλά και στις στάσεις των λεωφορείων».

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Ελπίδα» – ΣΥΡΙΖΑ: Το δόγμα Μητσοτάκη για την πολιτική προστασία είναι να στέλνει sms

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δίνουν μάχη για να κρατήσουν τις συγκοινωνίες όρθιες», σημειώνει και καταλήγει:

«Οι πολίτες να οπλιστούν με υπομονή και οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής να ζητήσουν ένα συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία που υφίσταται λόγω της κυβερνητικής αδράνειας και της επιτελικής ανικανότητας».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024