Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αττικής - Δείτε live την κίνηση

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους της Αττικής – Δείτε live την κίνηση

Σύμφωνα με την Τροχαία, διακόπτεται η κυκλοφορία κάθε είδους βαρέως οχήματος άνω των 3,5 τόνων σε Αττική Οδό, στον περιφερειακό του Υμηττού, στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα.

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει ντύσει στα λευκά ολόκληρη την περιφέρεια, δοκιμάζοντας τις αντοχές του οδικού δικτύου.

Από νωρίς έκλεισε η Κατεχάκη, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι δημόσιες συγκοινωνίες καθώς ήδη έχουν αποσυρθεί στα αμαξοστάσια λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ σειρά πτήσεων έχουν ματαιωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την τροχαία, διεκόπη η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος άνω των 3,5 τόνων σε Αττική Οδό, ΔΠΛ Yμηττού Περιφερειακής Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Πρβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρείται:

-Στην Αττική οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Παιανία έως Μεταμόρφωση, καθώς και στις εξόδους αυτής. Ενεργούνται αντιδρομήσεις στις εξόδους για την αποσυμφόρηση.

-Στην Λ. Μεσογείων και στα δύο ρεύματα από Πεντάγωνο έως την Οδο Μιχαλακοπούλου

-Στην Λ. Βασ. Σοφίας στο ρεύμα προς το Σύνταγμα. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά στη ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου καθώς και στη Λ. Βασ. Αμαλίας, Λ. Αλεξάνδρας, Λ. Ποσειδώνος, Λ. Κηφισίας, καθώς και στις οδούς Πειραιώς , Σταδίου και στον ευρύτερο κεντρικό τομέα Αθηνών.

Έκκληση στους οδηγούς να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους, στο οδικό δίκτυο της Αττικής, λόγω της χιονόπτωσης, απευθύνει η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που παρατηρούνται στον νομό Αττικής και προς αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων που κινούνται σε οδικό δίκτυο όπου παρατηρείται χιονόστρωση ή παγετός, να τοποθετούν στους δύο τουλάχιστον κινητήριους τροχούς αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον το όχημά τους δεν φέρει ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα)».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024