
Διακοπή ρεύματος: Στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Ανατολικής Αττικής και των Βορείων Προαστίων
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Χολαργός, Χαλάνδρι, αλλά και Αγία Παρασκευή είναι στο σκοτάδι, ενώ τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίστηκαν σε Νέα Μάκρη, Παλλήνη και Σπάτα
Χωρίς ρεύμα είναι πολλές περιοχές των Βορείων Προαστίων και της Ανατολικής Αττικής το βράδυ της Δευτέρας, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που σαρώνει τη χώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Χολαργός, Χαλάνδρι, αλλά και Αγία Παρασκευή είναι στο σκοτάδι.
Παράλληλα, όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σημειώνονται και στην Ανατολική Αττική.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές:
Γέρακας, Κάτω Σούλι, Σχοινιάς, Μαραθώνας, Λούτσα, Παλλήνη, Πικέρμι, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Πεύκη, Κάντζα, Παλλήνη, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αλσούπολη, Φιλοθέη, Αγία Παρασκευή, Χολαργός.
Μάλιστα, σε περιοχές του Λεκανοπεδίου, όπως η Παλλήνη και η Γλυφάδα, τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην έκτακτη ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Στυλιανίδης, μέσα στις επόμενες ώρες, τα προβλήματα θα έχουν λυθεί.
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος, δήλωσε ότι αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα, ενώ στο κομμάτι της Αττικής «τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίστηκαν σε Νέα Μάκρη, Παλλήνη και Σπάτα».
Διακοπές ηλεκτροδότησης, που επιλύθηκαν, παρυσιάστηκαν και σε Καλλιθέα, Νταού Πεντέλης και Μαραθώνα.
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο –
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
- Χανταϊός: Στα Κανάρια Νησιά θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο
- ΗΠΑ: Αίτημα στον Ρούμπιο να δώσει στοιχεία για τα πυρηνικά του Ισραήλ – Επιστολή 30 Δημοκρατικών βουλευτών
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πρώτος, «πορτοκαλί» συναγερμός για τον ιό



