Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Βατσλίκ, αλλά με Φαντιγκά, Κίτσο και «μικρούς» ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Βατσλίκ, αλλά με Φαντιγκά, Κίτσο και «μικρούς» ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19:30) – Εκτός οι Βατσλίκ και Μπουχαλάκης, μέσα οι Φαντιγκά, Κίτσος Μπαγκαλιάνης και Ξενιτίδης.

Ετοιμος για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (23/1, 19:30), για την 19η αγωνιστική της Super League είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Βατσλίκ, ο οποίος όπως είχατε ενημερωθεί είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Παρασκευής, όπως επίσης και ο τραυματίας Μπουχαλάκης. Ο διεθνής μέσος χτύπησε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και παραμείνει στα… πιτς.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται ο Φαντιγκά, ο οποίος αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και οι Κίτσος, Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης. Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές τους οποίους ανέβασε ο Πορτογάλος τεχνικός στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 19:30, novasports prime).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Ο. Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Μασούρας, Λόπες, Λοβέρα, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024