Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μέρα και η ώρα του αγώνα του Τσιτσιπά

Η μέρα και η ώρα του αγώνα του Τσιτσιπά

Στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/1, 05:00) για δεύτερη φορά φέτος στη Rod Laver Arena θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

Το παιχνίδι του Έλληνα τενίστα θα είναι το τρίτο παιχνίδι του πρωινού προγράμματος, καθώς θα προηγηθούν οι αγώνες των Τάουσον-Κόλινς (02.00) και Κανέπι-Ίνγκλις για τον τρίτο γύρο των γυναικών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Περ άλλες τρεις φορές και μετρά ισάριθμες νίκες στα παιχνίδια και μάλιστα δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ από τον Γάλλο τενίστα.

Επιπλέον, αύριο την είσοδο τους στους «16» του Αustralian Open διεκδικούν Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Γιάνικ Σίνερ, Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σβιόντεκ και Σιμόνα Χάλεπ.

Τέλος, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου περίπου στις 06:30 ρίχνεται στην μάχη και η Μιχαέλα Λάκη που αγωνίζεται στο τουρνουά των juniors και η πρώτη αντίπαλος της θα είναι η Τσέλσι Φοντενέλ από την Ελβετία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024