Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόκλιση Μαρτίνς: «Ο Βαλμπουενά κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει – Αξέχαστο το Εμιρεϊτς»

Υπόκλιση Μαρτίνς: «Ο Βαλμπουενά κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχω προπονήσει – Αξέχαστο το Εμιρεϊτς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού, αποθέωσε τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το έπος στο Έμιρεϊτς και την πρόκριση επί της Άρσεναλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία στον κόσμου του Ολυμπιακού να κάνει τις δικές του ερωτήσεις στον Πορτογάλο τεχνικό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έδωσε τις δικές του απαντήσεις στους φίλους της ομάδας, υποκλίθηκε στον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς το 2020.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς τόνισε ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχει προπονήσει ποτέ, ενώ το ματς με τους κανονιέρηδες το ματς που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος απάντησε και για το ποιον θεωρεί τον καλύτερο προπονητή όλων των εποχών, την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και τον κορυφαίο παίκτη, ενώ μίλησε για τα χαρακτηριστικά του ιδανικού μέσου.

Αναλυτικά οι απαντήσεις που έδωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για τον ιδανικό μέσο κατά την άποψη του: «Είναι πολύ δύσκολο να χαρακτηρίσω το πως είναι ο ιδανικός παίκτης στη θέση «6». Νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να είναι παίκτης εγκεφαλικός που χρησιμοποιεί πάρα πολύ τη σκέψη και το μυαλό του μέσα στο παιχνίδι. Επίσης να έχει πάρα πολύ την κίνηση από το ένα τέρμα στο άλλο, από τη μια περιοχή στην άλλη. Είναι πράγματα που είναι πολύ δύσκολο να τα συνδυάσεις, όλα αυτά τα ιδανικά χαρακτηριστικά σε έναν μόνο παίκτη και για αυτό συνηθίζουν οι ομάδες να παίζουν με δεύτερο ή και με τρίτο παίκτη στον χώρο του κέντρου. Ωστόσο, αυτά που είπα νομίζω ότι είναι τα πιο σημαντικά».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών: «Ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών είναι δύσκολο να επιλέξεις γιατί το ποδόσφαιρο έχει τρομερή εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις έναν ανάμεσα σε όλους τους προπονητές που έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Αν έπρεπε να επιλέξω έναν θα ήταν ο Κάρλος Κεϊρόζ που έχει κάνει απίστευτη δουλειά, ενώ αν ήταν να διαλέξω ακόμη έναν για τη δουλειά και τις επιτυχίες του θα ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο».

Για την αγαπημένη του ομάδα όλων των εποχών: «Η Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ, η Ντιναμό Κιέβου στη δεκαετία του ’80 και είναι και η εθνική Βραζιλίας το 1982, όπου η ποιότητα που έδειξε ήταν εντυπωσιακή».

Για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών: «Ο Μαραντόνα».

Για τον καλύτερο παίκτη που έχει προπονήσει: «Ο Ματιέ Βαλμπουενά».

Για το παιχνίδι που του έχει μείνει στη μνήμη με τον Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι στο Έμιρεϊτς με την Άρσεναλ».

Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις του Μαρτίνς:

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024