Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τελειώνει από τη Φενέρμπαχτσε ο Πέλκας

Τελειώνει από τη Φενέρμπαχτσε ο Πέλκας

Παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Δημήτρης Πέλκας όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Τουρκίας, με τον αντικαταστάτη του μάλιστα να έχει ήδη βρεθεί

Μέρες φαίνεται πως μετράει στη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Πέλκας. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Τουρκία, η Φενέρ παραχωρεί τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ έχοντας βρει μάλιστα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ρόλαντ Σαλάι.

Η «fotomac» συγκεκριμένα έχει τίτλο «Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις! Ο Ρόλαντ Σαλάι στη θέση του Πέλκα», σημειώνοντας πως: «Η Φενέρμπαχτσε που δεν μπόρεσε να πάρει την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα από τον Δημήτρη Πέλκα, αποφάσισε να πουλήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδιάμεση μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές για τον Ούγγρο δεξιό εξτρέμ Ρόλαντ Σαλάι, ο οποίος αγωνίζεται με τη Φράιμπουργκ στην Bundesliga».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «η διοίκηση της Φενέρ αποφάσισε να αξιολογήσει τις προτάσεις για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, από Ελλάδα, Ρωσία και Ιταλία».

Ο Σαλάι επιβεβαίωσε πρόσφατα το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ γι’ αυτόν κάνοντας like σε μια φωτογραφία του Μεσούτ Οζίλ στον λογαριασμό του στα social media. Η ομάδα της Τουρκίας θέλει να πάρει τον Σαλάι δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024