Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε τη δουλειά της η Άιντραχτ (1-1)

Έκανε τη δουλειά της η Άιντραχτ (1-1)

Η Άιντραχτ πήρε τον βαθμό που έψαχνε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (1-1) και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο του Ολυμπιακού που ακόμη κι αν κέρδιζε στο Βέλγιο θα ήταν δεύτερος.

Έναν βαθμό ήθελε η Άιντραχτ κόντρα στην αδιάφορη Φενέρμπαχτσε για να κλειδώσει την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο του Europa League και τον πήρε. Η γερμανική ομάδα ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Πόλη και ακόμη και να κέρδιζε ο Ολυμπιακός την Αντβέρπ, θα τερμάτιζε δεύτερος

Στο 13′ η Φενέρμπαχτσε σκόραρε με τον Μπερίσα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 29′ ήρθε το 0-1 για την Άιντραχτ. Μετά από λάθος στην άμυνα των Τούρκων, ο Κόστιτς έδωσε για τον Σο που από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε η απάντηση για την Φενέρμπαχτσε. Από αδράνεια της γερμανικής άμυνας αυτή τη φορά, ο Μπερίσα από κοντά έκανε το 1-1 στο 42′. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά η Άιντραχτ είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι, με τους Λάμερς και Κόστιτς να σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες και το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Φενέρμπαχτσε: Εζέρ, Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ, Σανγκαρέ, Ζάιτς (77’Μέγερ), Σόσα (72’Γκουστάβο), Νόβακ (72’Οσαγί-Σαμουέλ), Καχβετσί (77’Ρόσι), Πέλκας (82’Γκιουμιούσκαγια), Μπερίσα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Χασέμπε, Εντικά, Τούτα, Τσάντλερ (69’Λάμερς), Γιάκιτς (69’Ρόντε), Σο (78’Χρούστιτς), Κόστιτς, Καμάντα, Χάουγκε (69’Ντα Κόστα), Μπορέ (60’Πασιένσια).

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024