Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lamborghini Huracan Sterrato: Ιταλίδα με off-road… στεροειδή

Lamborghini Huracan Sterrato: Ιταλίδα με off-road… στεροειδή

H ιταλική φίρμα σχεδιάζει να οδηγήσει στην παραγωγή μια off-road παραλλαγή της Huracan όπως είχε υποσχεθεί μέσω ενός αντίστοιχου concept ονόματι Sterrato

Φωτογραφίες: Automedia

Πριν περίπου τρία χρόνια η ιταλική φίρμα είχε παρουσιάσει, με την μορφή concept, μια πιο περιπετειώδη παραλλαγή της Huracan η οποία διέθετε αυξημένη απόσταση από το έδαφος και off-road αισθητική.

Όπως αποδεικνύουν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού, η φίρμα από την Μπολόνια ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα οδηγώντας στην παραγωγή μια αντίστοιχη έκδοση η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στην χρονιά.

Η ιταλική φίρμα έχει ήδη ανακοινώσει ότι σκοπεύει να παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα και εκδόσεις στα οποία συγκαταλέγονται οι ανανεωμένες εκδοχές των Huracan και Urus. Προφανώς, η νέα έκδοση θα αποτελέσει μέρος της ανανεωμένης γκάμα της Huracan, πιθανότατα ως περιορισμένη έκδοση, το τιράζ της οποίας θα καθοριστεί από την ζήτηση αν και οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για 500 μονάδες.

Με δεδομένες τις συνθήκες όπου εντοπίστηκε το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο της off-road Huracan, εκτός από την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και την ανασχεδιασμένη ανάρτηση που αυτή προϋποθέτει, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία τετρακίνησης.

Στα υπόλοιπα ασυνήθη στοιχεία για μια τυπική έκδοση της Huracan συγκαταλέγονται οι ράγες οροφής, οι προστατευτικές ποδιές και οι προβολείς που παρεπιδημούν στο καπό.

Επιπλέον διακρίνονται δύο πρόσθετες εισαγωγές αέρα μπροστά από τους πίσω θόλους οι οποίες φροντίζουν για τις αυξημένες απαιτήσεις ψύξης του ατμοσφαρικού κινητήρα των 5,2 λίτρων.

Προς το παρόν το δοκιμαστικό πρωτότυπο υπολείπεται σε προστατευτικά σε σχέση με το concept, Sterrato. Να σημειωθεί ότι πλην της αφθονίας σε πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος το συγκεκριμένο πρωτότυπο διέθετε και αυξημένα μετατρόχια κατά 4,0 εκατοστά ενώ η απόσταση από το έδαφος ήταν αυξημένη κατά 4,7 εκατοστά. Επίσης, οι μηχανικοί της ιταλικής φίρμας είχαν φροντίσει να πραγματοποιήσουν ρυθμίσεις στο σύστημα τετρακίνησης και στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη προκειμένου να ανταποκρίνονται καλύτερα σε off-road διαδρομές κάτι που αναμένεται να ισχύσει και στην έκδοση παραγωγής.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024