Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς σκέφτεται να κάνει αγωγή στην κυβέρνηση της Αυστραλίας μετά την απέλασή του για λόγους δημόσιας υγείας σχετικά με το Australian Open.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «SUN» Ο Σέρβος τενίστας έχει συζητήσει μαζί με την νομική του ομάδα και σκέφτεται να κάνει μήνυση στην Αυστραλία ζητώντας το ποσό των 3,2 εκατομμυρίων δολαρίων, αμοιβή που περιλαμβάνει το έπαθλο των 2,75 εκατομμυρίων δολαρίων που αναμενόταν να κερδίσει ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.
Το θέμα αυτό προκύπτει, καθώς υπάρχει η φήμη ότι η διοργανώτρια αρχή του τουρνουά Tennis Australia κατέβαλε τα νομικά έξοδα του Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια της δικαστικής του μάχης για να παραμείνει στη χώρα, με την ίδια να απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ύψος των δικαστικών εξόδων του Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο οι αρχικές εκτιμήσεις μετά την πρώτη του ακρόαση κάνουν λόγο για περίπου 500.000 δολάρια.
Ακόμα μέσα στην ημέρα αναμένεται να δημοσιευτεί και το σκεπτικό της απόφασης σχετικά με την απέλαση του Τζόκοβιτς από την Αυστραλία που αποφάσισε το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.
Η Ελλάς Σύρου ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη της παρουσία στη Super League 2, κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Β' ομίλου και συνολικά την πέμπτη. Η τελική κατάταξη.