Ολοκληρώθηκε ο Ε’ όμιλος του Κόπα Άφρικα, με την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ισημερινή Γουινέα να παίρνουν νίκες κόντρα σε Αλγερία και Σιέρα Λεόνε αντίστοιχα, σφραγίζοντας την πρόκρισή τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης.
Αρχικά, οι Ιβοριανοί, που είχαν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση (7 βαθμούς), δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Αλγερία και επικράτησαν με σκορ 3-1, αφήνοντας μάλιστα την αντίπαλό τους τελευταία και… καταϊδρωμένη.
Το σκορ άνοιξε στο 22′ ο Κεσιέ, με τον Σανκαρέ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 39ο λεπτό της συνάντησης. Ο Πεπέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 54′, ενώ ο Μαχρέζ έχασε πέναλτι στο 60′. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπεντεμπκά στο 73′.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ισημερινή Γουινέα πήρε τη δεύτερη νίκη της στο τουρνουά, νικώντας με σκορ 1-0 τη Σιέρα Λεόνε και φτάνοντας τους 6 βαθμούς, μένοντας δεύτερη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χώρισε τις δύο ομάδες σημείωσε ο Γκανέ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!