
Αχαΐα – Παρανάλωμα του πυρός σχολικό λεωφορείο λίγο πριν παραλάβει μαθητές
Από άγνωστη αιτία το τουριστικό λεωφορείο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά μαθητών σε δυσπρόσιτες περιοχές, τυλίχθηκε στις φλόγες.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα όταν «λαμπάδιασε» σχολικό λεωφορείο σήμερα Πέμπτη νωρίς το πρωί, που ευτυχώς δεν είχε μέσα μαθητές.
Όλα συνέβησαν ενώ το όχημα κινείτο στο φράγμα Πείρου, στο Δήμο Ερυμάνθειας στην Αχαΐα.
Από άγνωστη αιτία το τουριστικό λεωφορείο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά μαθητών σε δυσπρόσιτες περιοχές, τυλίχθηκε στις φλόγες.
Παρανάλωμα του πυρός το σχολικό
Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να το εγκαταλείψει, ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα έγινε παρανάλωμα του πυρός και όχημα καταστράφηκε σχεδόν.
Όπως αναφέρει το tempo24, το όχημα πήγαινε σε χωριά της περιοχής για να παραλάβει μαθητές και να τους μεταφέρει στα σχολεία τους και κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν οι φλόγες τύλιγαν το λεωφορείο, ενώ είχαν επιβιβαστεί οι μαθητές.
- Το Ιράν προχωρά στην κατάσχεση δύο πλοίων – Οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την εξέλιξη
- Οι ΗΠΑ τιμωρούν το Ιράκ για να το αναγκάσουν να εξαρθρώσει τις φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές
- ΟΗΕ: Επικρίσεις για την ατολμία του από τη Ρεβέκα Γκρίνσπαν, υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος




