Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζης Μονογυιός - Το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία, το ευχαριστώ της αδερφής του

Τζώρτζης Μονογυιός – Το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία, το ευχαριστώ της αδερφής του

Ο Τζώρτζης Μονογυιός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βούλα κηδεύτηκε σήμερα στη Μύκονο.

Στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού που σκοτώθηκε στο φριχτό τροχαίο στη Βούλα.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα, ο πατέρας του, αλλά και η αδερφή του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, που απηύθυνε με τρεμάμενη φωνή από τη συγκίνηση ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Ευχαριστώ στους ήρωες Γιώργο και Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από τη πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να «κοιμάται»», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Ράκος η μητέρα του νεκρού επιχειρηματία

Η μητέρα του 46χρονου επιχειρηματία μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της αφού η πομπή που μετέφερε τη σορό του άτυχου άνδρα έφτασε με κόρνες λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι.

Ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού το μόνο που κατάφερε να πει ήταν «έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου, δεν μπορώ, αφήστε με σας παρακαλώ» με τα δάκρυα να πνίγουν τη φωνή του κατά την άφιξη της σορού του παιδιού του στη Μύκονο στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Η επιθυμία της οικογένειας

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε ζητήσει από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

«Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ» τόνισε ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αποφάσισε να ταφεί με το κοστούμι που φορούσε όταν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αθηνά Κοντοπάνου όπως και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη ανάρτησή της μετά το τραγικό δυστύχημα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024