Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζης Μονογυιός - Το μυστήριο με το ρεζερβουάρ της Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός – Το μυστήριο με το ρεζερβουάρ της Ferrari

Θα πρέπει να εξεταστεί και πώς έγινε η παράδοση-παραλαβή του οχήματος, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Κούγια μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στον δρόμο.

Νέα δεδομένα έδωσε ο Αλέξης Κούγιας για το τραγικό τροχαίο στη Βούλα που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό. Ο δικηγόρος σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας τόνισε ότι εξετάζει διαφορετικές παραμέτρους, ενώ σημαντική θεωρείται και η κατάθεση της συζύγου του.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο ΑΝΤ1, έχει προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση, καθώς ήταν ο δικηγόρος του και λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση ήταν μαζί.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αντιδικία που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με την πρώην σύντροφό του, ενώ επισήμανε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να διεκδικήσει καλύτερη επαφή με το παιδί του.

Ο ίδιος μίλησε για ένα περίεργο δυστύχημα και μάλιστα αποκάλυψε ότι πραγματογνώμονας τροχαίων Παναγιώτης Μαδιάς, του είπε πως είναι αδιανόητο το συγκεκριμένο ατύχημα. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου βρέθηκε άθικτο, αφού δεν εξερράγη.

Σημείωσε δε πως θα πρέπει να εξεταστεί και πώς έγινε η παράδοση-παραλαβή του οχήματος, καθώς, όπως ανέφερε, μια νταλίκα έφερε το αυτοκίνητο και το άφησε πάνω στον δρόμο. «Πρέπει να δούμε αν το αυτοκίνητο είχε κάποια βλάβη» υπογράμμισε.

«Υπάρχει μια σιωπή γύρω από το δυστύχημα. Ο Τζώρτζης ήταν πολύ καλός οδηγός», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας, καταλήγοντας πως αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024