Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιερικός – Ολυμπιακός Β΄ 1-2 – Με show Σαπουντζή ο Ολυμπιακός Β΄

Πιερικός – Ολυμπιακός Β΄ 1-2 – Με show Σαπουντζή ο Ολυμπιακός Β΄

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Σαπουντζή ο οποίος σκόραρε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο(6’,60’) ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε με 2-1 του Πιερικού στην Κατερίνη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Superleague 2. Πρώτο τρίποντο στο νέο έτος για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός Β,  νίκησε με 2-1 τον  Πιερικό στην Κατερίνη στην εξ αναβολής αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής  της Supeleague 2., έχοντας για πρωταγωνιστή τον Τάσο Σαπουντζή.

Ο 19χρονος μέσος των ερυθρόελυκων ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Πειραιά, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων (6′, 60′).

Το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα παρά τις πολλές απουσίες, κατάφερε να κυριαρχήσει στο ματς και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις  5 Δεκεμβρίου, όταν και είχε καταφέρει να επικρατήσει με 2-1 του Πανσερραϊκού. 

Στην 6η θέση με 18 βαθμούς πλέον ο Ολυμπιακός Β’, ενώ ο Πιερικός παρέμεινε στην 13η θέση με 10.  

Οι παίκτες του Ιμπαγάσα μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Η ανωτερότηα των ερυθρόλευκων μετουσιώθηκε σε γκολ όταν ο Σαπουντζής στο 6ο λεπτό έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό Β, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος, με τον Ολυμπιακό Β να πηγαίνει στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης και στόχος της ομάδας ήταν να μπει με την ίδια ετοιμότητα και το ίδιο πάθος και στο δεύτερο μέρος, ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κατάφερε να διλασιάσει τα τέρματα της στην αναμέτρηση, και πάλι με γκολ του Σαπουντζή στο 60ο λεπτό, ο οποίος έκανε το 0-2.

Ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων’, έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του, η οποία πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια το αγώνα και είχε δίκαια το προβάδισμα των δύο τερμάτων στο παιχνίδι, το οποίο κλήθηκε να υπερασπιστεί και να διαχειριστεί ως το τέλος της αναμέτρησης, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90′ με τέρμα του Μπουόλι το οποίο ήταν και τον τελικό αποτέλεσμα, με τους Πειραώτες να φεύγουν με το τρίποντο από την Κατερίνη, και να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από 1,5 μήνα.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Γαλάνης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Τόσκας, Γκαλιέγκο, Εμπουσί, Σουντάρ, Κανούλας, Χαντζάρας, Β. Παπαδόπουλος, Ίτσιος.

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Ντόη, Κωστή, Πινακάς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024