Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόντε – «Είναι δύσκολο να βλέπεις του άλλους να παίζουν»

Κόντε – «Είναι δύσκολο να βλέπεις του άλλους να παίζουν»

Ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς για τον ΠΑΣ Γιάννινα Πέδρο Κόντε μίλησε για το πως βλέπει την πορεία της ομάδας, την αποθεραπεία του, αλλά και για την δυσκολία να βλέπει τους άλλους να παίζουν.

Ο Ισπανός φορ στην επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα για δεύτερη φορά, είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη, καθώς στο ματς με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος υπέστη ρήξη χιαστού και έκτοτε παραμένει στα «πιτς».

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM για την πορεία της αποθεραπείας του και το πώς βιώνει την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στον χιαστό τον Σεπτέμβριο: «Ακολουθώ το πρόγραμμα για να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα έπαιζα ακόμα και σήμερα αν εξαρτιόταν από εμένα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών για να γίνουν όλα σωστά»

Για το πως διαχειρίζεται ένας αθλητής ένα τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας: «Ήταν δύσκολο, γιατί μου αρέσει να παίζω, να βάζω γκολ και είναι δύσκολο όταν βλέπεις τους άλλους να παίζουν κι εσύ να μην μπορείς να τους βοηθήσεις».

Για το πώς πήρε την απόφαση να γυρίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και αν μέτρησε το συναίσθημα: «Εννοείται ότι έπαιξε ρόλο το συναίσθημα. Είχα κι άλλες προτάσεις από ομάδες, αλλά λόγω του συναισθήματος αποφάσισα να γυρίσω και να βοηθήσω».

Για το τι τον έχει δέσει τόσο πολύ με τα Γιάννενα: «Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Εννοείται ο κόσμος που με αγαπάει, αλλά σίγουρα και κάτι άλλο υπάρχει που κι εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για την εμπειρία του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: «Είναι πολύ διαφορετικός κόσμος. Ήταν καλός ο πρώτος 1,5 χρόνος, αλλά το υπόλοιπο διάστημα κουραστικό. Όταν όλα πάνε καλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όταν δεν πάνε ήταν αλλιώτικη η συμπεριφορά τους. Ήταν όμως μια καλή εμπειρία».

Για το πώς είναι να παίζεις με πολύ υψηλές θερμοκρασίες: «Το θερμόμετρο έδειχνε 48 και 49 βαθμούς σε κάποια ματς και επιπλέον είχε και 90% υγρασία. Όλα όμως τα υπομένει ο άνθρωπος».

Για το αν είχε στο μυαλό του να ξαναγυρίσει τόσο γρήγορα στον ΠΑΣ ή το περίμενε να συμβεί αργότερα: «Δεν είχα στο μυαλό πότε θα γίνει, αλλά οι περιστάσεις ήταν τέτοιες που συνέβη τώρα».

Για το τι διαφορετικό βρίσκει στον εαυτό του τώρα που επέστρεψε σε σχέση με το παρελθόν: «Πέρασαν 3 χρόνια απ’ όταν είχα φύγει, αλλά κατά τα λοιπά είμαι ο ίδιος».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024