Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα - Διανομέας παρέδωσε καφέ και γδύθηκε μπροστά σε πελάτισσα

Πάτρα – Διανομέας παρέδωσε καφέ και γδύθηκε μπροστά σε πελάτισσα

Μια 35χρονη περιγράφει τα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά της χθες το πρωί στην Πάτρα με ένα διανομέα να παρενοχλεί νεαρή κοπέλα

Να παρενόχλησε νεαρή κοπέλα αφού της παρέδωσε τον καφέ της φέρεται να έκανε διανομέας στην Πάτρα.

Οπως περιγράφει μια 35χρονη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η νεαρή κοπέλα είχε φτάσει στη δουλειά και παρήγγειλε ένα καφέ. Λίγα λεπτά μετά η παραγγελία της έφτασε, μόνο που τα όσα ακολούθησαν προκαλούν φρίκη.

«Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ σε είσοδο πολυκατοικίας, τον παρέλαβε μία νεαρή και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν». Η 35χρονη περιγράφει με αυτά τα λόγια τα όσα βίωσε χθες στις 09.30 το πρωί στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά.

Έβγαλε το μόριό του και τον είδε από την τζαμαρία

Ο διανομέας όπως λέει έβγαλε το μόριό του ενώ βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία όμως καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία. Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ ο νεαρός συνέχισε απτόητος και στη συνέχεια ανέβηκε στο μηχανάκι του και επέστρεψε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να φωτογραφίσει τον ανώμαλο νεαρό ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την «δράση του».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024