Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρουαζιέρες - Πάτμος και Αθήνα στις καλύτερες του κόσμου για το 2022

Κρουαζιέρες – Πάτμος και Αθήνα στις καλύτερες του κόσμου για το 2022

Η Daily Telegraph παρουσιάζει τις καλύτερες κρουαζιέρες του κόσμου για το 2022.

Την Πάτμο και την Αθήνα εντάσσει η Daily Telegraph στην πρόσφατη λίστα με τις καλύτερες κρουαζιέρες στον κόσμο για το 2022.

Ανάμεσα στις είκοσι κορυφαίες παγκόσμιες τάσεις για την κρουαζιέρα εφέτος, η βρετανική εφημερίδα προτρέπει τους εκατομμύρια αναγνώστες της να επισκεφτούν την Αθήνα και την Πάτμο ώστε να «παντρέψουν» την αυθεντικότητα των ελληνικών νησιών με την πολυτέλεια μιας κρουαζιέρας που διασχίζει το Αιγαίο.

Ποιες άλλες κρουαζιέρες περιλαμβάνονται

Επιπλέον, η εκτενής λίστα περιλαμβάνει τον γύρο της Μεγάλης Βρετανίας, ταξίδι πίσω στο χρόνο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, βόλτα με ποταμόπλοιο στο ανθισμένο Άμστερνταμ, την εξερεύνηση του Καναδά, μια κρουαζιέρα σε Ντουμπάι και Ντόχα, θαλάσσιες εξορμήσεις στις Δαλματικές ακτές, ταξίδι στα χνάρια των προγόνων με γενεαλόγους στον ποταμό Ρήνο, κρουαζιέρα για οικογένειες στα Νορβηγικά φιόρδ, μια επίσκεψη στον Δούναβη, εορταστικές κρουαζιέρες σε Μόναχο και Ομπεραμμεργκάου, ταξίδι με γιοτ στην Ερυθρά Θάλασσα και αναβίωση των περιπετειών των Βίκινγκς.

«Ο δήμος Πάτμου συμβάλλει στη δρομολόγηση νέων έργων υποδομών που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της κρουαζιέρας όπως η προώθηση των διαδικασιών για την κατασκευή μόλου πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων στο λιμένα Σκάλας Πάτμου. Στόχος είναι η αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων στο άμεσο μέλλον. Παράλληλα μέσα από συστηματικές δράσεις, η Πάτμος εντάσσεται σε αφιερώματα και διακρίσεις διεθνών ΜΜΕ και αναδεικνύεται ως ένα από τα υποσχόμενα ονόματα της κρουαζιέρας στο Αιγαίο για το μέλλον» δηλώνει ο δήμαρχος Πάτμου, Λευτέρης Πέντες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024