Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Καθαρή» η Μακάμπι από κοροναϊό, κανονικά το ματς με Ολυμπιακό

«Καθαρή» η Μακάμπι από κοροναϊό, κανονικά το ματς με Ολυμπιακό

Η Μακάμπι πλέον δεν έχει κρούσματα κοροναϊού στις τάξεις της ομάδας και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί κανονικά την Πέμπτη στο Ισραήλ.

Η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Euroleague που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/1, 21:05) αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Η ομάδα του λαού ταλαιπωρήθηκε από τον κοροναϊό το τελευταίο διάστημα, ωστόσο στα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν δεν προέκυψε κάποιο νέο κρούσμα, ενώ και όσο παίκτες είχαν νοσήσει έχουν βγει από την καραντίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι είχε δύο αναβολές την περασμένη «διαβολοβδομάδα», καθώς λόγω κρουσμάτων δεν έγιναν τα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου στο Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά η ομάδα, ενώ μοιάζει απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Κάιρι Τόμας, που ολοκλήρωσε την περίοδο καραντίνας που απαιτείται όταν κάποιος φτάσει στο Ισραήλ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024