Από την ΕΡΤ θα μεταδοθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τους «16» του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών.
Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη.
Η Δημόσια Τηλεόραση έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης και όπως έγινε γνωστό θα δείξει το παιχνίδι, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα το κάνει μέσω της ΕΡΤ 3 ή διαδικτυακά.
Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και η μεταξύ τους κόντρα για το Κύπελλο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά