Στρασβούργο – Δείπνο με την προεδρεύουσα του ΕΚ, Ρομπέρτα Μέτσολα, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με την εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 23 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου
Δείπνο με την προεδρεύουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ολιγόωρη παραμονή του στο Στρασβούργο.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί με την εκ των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 23 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σημειώνεται ότι μοιράζονται κοινές θέσεις στα μείζονα ευρωπαϊκά ζητήματα.
Η ΝΔ στήριξε ενεργά εντός του ΕΛΚ την υποψηφιότητα της Μέτσολα για την προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.
H Μαλτέζα πολιτικός έχει λάβει επισήμως το χρίσμα του ΕΛΚ για την θέση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, στο Στρασβούργο.
Στο δείπνο παρέστησαν ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου και ο επικεφαλής του γραφείου της Ρομπέρτα Μέτσολα, Matthew Tabone.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, και τον γενικό γραμματέα του ΕΛΚ, Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίζ.
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο
- Eurovision 2026: Εκτός διαγωνισμού και Ιρλανδία, Ολλανδία, Σλοβενία μετά την ανακοίνωση συμμετοχής του Ισραήλ
- Κεταμίνη: Έφηβος περιγράφει πώς η χρήση τού κατέστρεψε τη ζωή – Έπαιρνε 11 γραμμάρια την ημέρα
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια

