Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Έρευνες για κύκλωμα μαστροπείας - Η κατάθεση της κοπέλας στην αστυνομία

Θεσσαλονίκη – Έρευνες για κύκλωμα μαστροπείας – Η κατάθεση της κοπέλας στην αστυνομία

Την τιμωρία των ενόχων ζητά η 24χρονη κοπέλα που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Ανάστατη εξακολουθεί να παραμένει η κοινή γνώμη μετά από την καταγγελία μίας 24χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τρεις γνωστούς επιχειρηματίες παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα 5αστερου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα στις 31 Δεκεμβρίου βρέθηκε μαζί με μία φίλη της σε πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη προσκεκλημένη ενός διοργανωτή.

Ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση

Ο δικηγόρος της καταγγέλλει -στο Mega- πως την ώρα που η 24χρονη έφευγε από το πάρτι ζαλισμένη, γύρισε πίσω ύστερα από τηλεφώνημα του διοργανωτή και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν…

«Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας.

Η 24χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση. «Το πρωί που ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε “γιατί είμαι εδώ” και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου»

Η κοπέλα μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω.

«Αυτό που μου συνέβη δε θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δε θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό, τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

Τι λέει ο 27χρονος διοργανωτής του πάρτι

Ο διοργανωτής του πάρτι με μία ανάρτηση του στο Instagram, φερόταν να ζητά συγνώμη από την κοπέλα για τα όσα έζησε.

«Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη», ήταν το post που εμφανίστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ωστόσο , ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης και διαψεύδει ότι έκανε οποιαδήποτε ανάρτηση για το συμβάν. Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλoδαρμού και ότι του έκλεψαν το κινητό.

Με νέα ανάρτηση υποστηρίζει ότι του «χάκαραν» τον λογαριασμό.

«H συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Tο συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους «συνοδούς» του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών», αναφέρει.

Τι λέει επιχειρηματίας που ενεπλάκη το όνομά του

Θέση για την υπόθεση πήρε και το κατάστημα εστίασης, στο οποίο φέρεται να εργαζόταν ο ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση. «Η επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασίας μας. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά για τα οποία θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Επιχειρηματίας το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση μέσω Instagram διέψευσε κάθε σχέση με το θέμα και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του ακτιβιστή που ενέπλεξε το όνομα του.

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη», τόνισε.

Χαμός έξω από το Αχίλλειον μετά την καταγγελία βιασμού 24χρονη

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή έξω από το «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, φωνάζοντας συνθήματα κατά του καταστήματος, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί μετά την καταγγελία για βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας.

«Πάει και κόσμος. Κάθονται στο μαγαζί των βιαστών και δεν ντρέπονται. Ντροπή σας που κάθεστε. Το μαγαζί των βιαστών. Ντροπή» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια οργισμένων πολιτών έξω από το γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, μετά την υπόθεση της 24χρονης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία μαγαζιού στη Λεωφόρο Νίκης.

«Ο ιδιοκτήτης είναι βιαστής» ήταν ένα από τα συνθήματα που έγραψαν.

Έρευνα από την εισαγγελία για κύκλωμα μαστροπείας

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τη δικαστική έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για την εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας που δρούσε στην πόλη.

Συγκεκριμένα, μετά από εντολή του επικεφαλής της εισαγγελίας Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχεύτευσαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Η αστυνομία θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να αποκαλυφθεί η αλήθεια

Αποτρόπαια χαρακτήρισε την πράξη του βιασμού ο Χρήστος Συμεωνίδης, Αν. Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο MEGA  και πρόσθεσε πως ο χειρισμός της υπόθεσης θέλει λεπτή διαχείριση.

«Όσον αφορά το κύκλωμα μαστροπείας, σημαίνει ότι μέσα από τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Αυτό που θέλω να πω, γνωρίζοντας τα πρόσωπα και τις καταστάσεις στους κύκλους της ΕΛΑΣ, η αστυνομία δεν πρόκειται να επηρεαστεί από καταστάσεις, ονόματα και πορτοφόλια και βήμα βήμα θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Οι αξιωματικοί θα κάνουν αυτό που πρέπει και σε λίγο καιρό θα έχουμε τα αποτελέσματα», δήλωσε ο κ. Συμεωνίδης.

Εκείνο που θα ρίξει φως στην υπόθεση είναι η ιατροδικαστική και τοξικολογική έκθεση, καθώς η 24χρονη υποστηρίζει ότι της έριξαν κάτι στο ποτό για να την ναρκώσουν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024