Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Γκιώνης - Όσα αποκαλύπτει για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Το «κατηγορώ» στην Ιωάννα Τούνη

Ηλίας Γκιώνης – Όσα αποκαλύπτει για την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – Το «κατηγορώ» στην Ιωάννα Τούνη

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Ηλίας Γκιώνης, ακτιβιστής μέσω του οποίου βγήκε στον αέρα η καταγγελία, επισήμανε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με την κοπέλα.

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βρέθηκε σε ένα πάρτι Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα, όταν μια ομάδα ανδρών την νάρκωσαν και τη βίασαν.

Ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ήταν εκείνος που γνωστοποίησε την σοκαριστική υπόθεση στα social media.

 «Δεν έχω έρθει σε επαφή με την κοπέλα»

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Ηλίας Γκιώνης, ακτιβιστής μέσω του οποίου βγήκε στον αέρα η καταγγελία, επισήμανε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με την κοπέλα.

Όπως λέει ο γνωστός ακτιβιστής, μετά τη δημοσιοποίηση που έκανε στα social media του για το περιστατικό, «ήρθε σε επαφή μαζί μου ομάδα από κοπέλες οι οποίες έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά με τη συγκεκριμένη ομάδα των ανθρώπων και μου παρέθεσαν στοιχεία ότι όλο αυτό υπάρχει πολλά χρόνια και η 24χρονη ήταν ακόμα ένα θύμα».

Σύμφωνα με τον Ηλία Γκιώνη, η συγκεκριμένη ομάδα ανδρών εδώ και χρόνια λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο προβαίνοντας σε παρόμοιες πράξεις, με τα θύματα να κρατούν τα στόματά τους κλειστά λόγω του φόβου.

«Με την έρευνα που έχουμε κάνει, περίπου 10 άτομα είναι μπλεγμένα σε αυτήν την ιστορία, σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες περιοχές. Υπάρχουν συνομιλείς όπου αυτοί διαλέγουν τα θύματά τους από τα social media αφού τα παρακολουθούν καιρό. Υπάρχει ένα μοτίβο σε όλες αυτές τις καταγγελίες, ότι οι κοπέλες ναρκώνονται. Όσες μίλησαν δέχονται απειλές όπως και τώρα που έχει βγει αυτό το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες γιατί τα θύματα φοβούνται. Στον κόσμο της Θεσσαλονίκης αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι γνωστέ, απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες γιατί από πίσω τους έχουν μεγάλη δύναμη».

Ο ακτιβιστής αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές και προτροπές να προσέχει τον Δημήτρη Φιντιρίκο, τον άνθρωπο που με ανάρτησή του κοινοποίησε το περιστατικό.

«Μιλάμε για ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων».

«Η Τούνη θέλει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της»

Ο γνωστός ακτιβιστής μίλησε και για τη δημοσιοποίηση από πλευράς Ιωάννας Τούνη για τον άνθρωπο που είχε διαρρεύσει παλαιότερα βίντεο με την γνωστή influencer.

«Το όνομα που έδωσε η Τούνη στη δημοσιότητα δεν υπάρχει στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζω ότι η κ. Τούνη το έλυσε όλο το θέμα της εξωδικαστικά και πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει για αυτό. Αυτό λέει κάτι και για το ποιόν της. Θέλει για μια ακόμα φορά να τραβήξει τα βλέμματα και να τα στρέψει πάνω της. Είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για αυτό το πράγμα, έχει άμεση επαφή με όλους».

Ωστόσο, ο άνθρωπος που κατηγορείται από την Ιωάννα Τούνη με ανάρτησή του σε λογαριασμό του στα social media επισημαίνει ότι ουδεμία σχέση έχει με το περιστατικό ενώ έχει ήδη κινήσει τη νομική διαδικασία.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024