Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Μονογυιού - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη

Κατερίνα Μονογυιού – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη

Δείτε τι έγραψε...

Την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, σχετικά με τον θάνατο του αδελφού της Τζώρτζη, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024