Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αλεξάνδρου - Έξαλλος στον αέρα της εκπομπής με τον δικηγόρο που διέρρευσε το βίντεο της Τούνη

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Έξαλλος στον αέρα της εκπομπής με τον δικηγόρο που διέρρευσε το βίντεο της Τούνη

Σάλος με την υπόθεση διαρροής βίντεο με την Ιωάννα Τούνη. Ο δικηγόρος του 35χρονου, που κατέδειξε η Ιωάννα Τούνη, μιλά στη «Super Katerina» και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντάει...

Έναν διάλογο είχε πριν λίγη ώρα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του 35χρονου Μ.Κ που η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα instastory της υπέδειξε ως το πρόσωπο που διέρρευσε το δικό της ροζ βίντεο, εκεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού άκουσε τις δηλώσεις του δικηγόρου δεν κράτησε τον θυμό του.

Τα όσα άκουσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τον δικηγόρο του 35χρονου φάνηκαν να τον εξοργίζουν γι’ αυτό και πήρε τον λόγο λέγοντας:

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου.

«Να είστε αντικειμενικός. Να μην λειτουργείτε υποκειμενικά» απάντησε ο κ. Γλύκας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανταπαντά, «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

«Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου» είπε εκνευρισμένος ο δικηγόρος του 35χρονου .

«Τέτοιες πράξεις τέτοιων ανθρώπων, γιατί δεν άντρες αυτοί, που τραβάνε βίντεο σε καταστάσεις που η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά σε ακόμη πιο έντονο ύφος
«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του…» κατέληξε ο δικηγόρος του 35χρονου.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024