Ο Ράφαελ Ναδάλ έκανε δηλώσεις για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς όσον αφορά το σκέλος του Australian Open.
Ο ισπανός τενίστας τόνισε πως κανένας παίκτης δεν είναι υπεράνω του τουρνουά της Μελβούρνης και σημείωσε ότι αυτό θα συνεχιστεί είτε παίξει ο Τζόκοβιτς είτε όχι.
«Αυτό που έχω να πω ξεκάθαρα είναι πως ο Τζόκοβιτς είναι από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία. Αλλά δεν υπάρχει κανένας τενίστας στην ιστορία που να είναι πιο σημαντικός από ένα τουρνουά τένις. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, για να έρθουν νέοι.
Κανείς, ούτε ο Ρότζερ ούτε ο Νόβακ ούτε εγώ ή παλιότερα ο Μποργκ είμαστε πιο πάνω. Το τένις συνεχίζεται και το Australian Open είναι πιο σημαντικό από κάθε παίκτη. Αν παίξει, καλό θα είναι. Αν όχι, το τουρνουά θα είναι πάλι σπουδαίο. Με ή χωρίς αυτόν. Αυτή είναι η γνώμη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράφα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους