Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε πράσινο πλανήτη μετατράπηκε σταθμός του Λονδίνου

Σε πράσινο πλανήτη μετατράπηκε σταθμός του Λονδίνου

Η καμπάνια με τίτλο «Welcome to Their World», όχι μόνο άλλαξε την εμφάνιση του σταθμού του μετρό, αλλά πρόσθεσε προσωρινά πινακίδες, στις οποίες αναγράφεται «Green Planet»

Με αφορμή την έναρξη προβολής της τηλεοπτικής σειράς «The Green Planet» (Ο Πράσινος Πλανήτης) με παρουσιαστή τον Ντέιβιντ Ατένμπορο, το BBC Creative έδωσε στον σταθμό του μετρό Green Park στο Λονδίνο νέα όψη για να δημιουργήσει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία για τους επιβάτες.

Η καμπάνια με τίτλο «Welcome to Their World», όχι μόνο άλλαξε την εμφάνιση του σταθμού του μετρό, αλλά πρόσθεσε προσωρινά πινακίδες, στις οποίες αναγράφεται «Green Planet».

Στη γραμμή Victoria με κατεύθυνση προς τα νότια, έχουν τοποθετηθεί ζωηρόχρωμες εικόνες φυτών που δίνουν μία πρόγευση της νέας σειράς για την ομορφιά της μητέρας φύσης. Μεταξύ άλλων υπάρχουν εικόνες θαλάσσιων οργανισμών και ανθρωποειδών κάκτων της ερήμου και δύο ψηφιακές οθόνες προβάλλουν τρέιλερ της σειράς για όσους περιμένουν να επιβιβαστούν.

«Αναζητήσαμε στις αγαπημένες μας ταινίες επιστημονικής φαντασίας έμπνευση για  αυτά τα σχέδια» είπε ο Τζόνι Έις διευθυντής σχεδιασμού του BBC Creative. «Κάθε αφίσα εστιάζει σε ένα μόνο είδος φυτού και τα έχουμε συνθέσει σαν πορτρέτα περίεργων πλασμάτων από έναν άλλο κόσμο. Είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ που έχει αναλάβει ποτέ το BBC Creative» σημείωσε.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024