Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάλτα - Χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κοροναϊό

Μάλτα – Χαλαρώνουν τα μέτρα για τον κοροναϊό

Η Μάλτα ανακοίνωσε την Πέμπτη 462 νέα κρούσματα κορονοϊού και 4 θανάτους,

Η Μάλτα αναθεώρησε τον κανόνα για τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, καθώς πλέον δεν θα είναι υποχρεωτική για τους εμβολιασμένους με τρεις δόσεις, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα βρίσκονται σε ομάδες τριών ή περισσότερων ατόμων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Κρις Φερν.

Ο Φερν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο νέος κανόνας θα ισχύσει από τη Δευτέρα, όταν θα καταργηθούν οι κανόνες των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων σε εστιατόρια και μπαρ και οι αθλητικές εκδηλώσεις θα μπορούν να έχουν ξανά θεατές εφόσον βέβαια τηρείται ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Από Δευτέρα

Ωστόσο, από την Δευτέρα θα τεθούν σε ισχύ κανόνες που θα περιορίζουν την είσοδο ακόμη και εμβολιασμένων σε εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια και άλλες εγκαταστάσεις. Παρά την σκληρή κριτική, ο Φερν υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της Μάλτας θα επιμείνει σε αυτά τα μέτρα, στον απόηχο των πρόσφατων προειδοποιήσεων από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ο μισός πληθυσμός της Ευρώπης θα μπορούσε να μολυνθεί από την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σήμερα Πέμπτη, η Μάλτα ανακοίνωσε 462 νέα κρούσματα κορονοϊού και 4 θανάτους, ανεβάζοντας σε 500 τον συνολικό αριθμό των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της Covid-19.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024