Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεχνάει Σισέ και Αγκιμπού ο Ολυμπιακός…

Ξεχνάει Σισέ και Αγκιμπού ο Ολυμπιακός…

Σενεγάλη και Γουινέα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 και βρίσκονται μια... ανάσα από τους «16» του Κόπα Άφρικα. Βασικός για την Σενεγάλη ο Σισέ, εκτός αποστολής παρέμεινε ο Αγκιμπού Καμαρά λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο

Η Σενεγάλη του Σισέ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά (σ.σ δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού) και προκρίθηκαν χέρι-χέρι στους 16 του Κόπα Αφρικα.

Πλέον η πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης θα κριθεί την τρίτη και τελευταία αγωνιστική, με τις ομάδες των δύο ερυθρόλευκων να έχουν αμφότερες από τέσσερις βαθμούς.

Οποια ομάδα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου στους «16» θα αντιμετωπίσει την τρίτη είτε του πρώτου, είτε του τρίτου, είτε του τέταρτου ομίλου. Αντίθετα, η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη θα βρει απέναντί της την δεύτερη του 5ου ομίλου, στον οποίο βρίσκονται οι Γκάμπια (3β.), Μάλι (3β.), Μαυριτανία (0β.) και Τυνησία (0β.)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκριση των δύο χωρών στην επόμενη φάση του Κόπα Αφρικα σημαίνει αυτόματα και απουσία των Παπέ Αμπού Σισέ και Αγκιμπού Καμαρά από τον Ρέντη, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, καθώς η φάση των «16» ξεκινάει στις 24/1.

Όσον αφορά τον αγώνα η Σενεγάλη ήταν σαφώς ανώτερη στο χορτάρι, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Μανέ(68′) και τον Κειτά(56′), ωστόσο το 0-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024