Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο – «Είμαστε στόχος, όλοι θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές»

Αντετοκούνμπο – «Είμαστε στόχος, όλοι θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως η ομάδα του είναι στόχος, καθώς όλοι… τρελαίνονται για να την κερδίσουν

Μετά τη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Γουόριορς με 118-99, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που κατέγραψε το 28ο triple-double της καριέρας του, τόνισε ότι η ομάδα του είναι στόχος, καθώς όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να την κερδίσουν.

Επιπλέον, ο Greek Freak μίλησε για τον σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ, Στεφ Κάρι, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του NBA τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε μεγάλος στόχος. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τους πρωταθλητές, όλοι έχουν ενθουσιασμό όταν μας αντιμετωπίζουν. Το θέμα είναι να εστιάζουμε στον εαυτό μας και να γινόμαστε όλο καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος. Αμυντικά δείξαμε πολύ καλή συμπεριφορά και το κάναμε όλοι μαζί. Επιθετικά δεν ανησυχώ, στα προηγούμενα δύο ματς δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί αμυντικά.

Κάναμε όμως μια πολύ καλή προπόνηση και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Μπορεί κανείς να μη θυμάται αυτό το παιχνίδι σε δύο μήνες, αλλά ξέρουμε πως καταφέραμε να περιορίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε καλές συνήθειες, για να είμαστε καλοί το Μάιο ή τον Ιούνιο».

Για τον Κάρι: «Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική δουλειά πάνω στον Κάρι. Κυρίως ο Μάθιους, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ τα τελευταία δέκα χρόνια και πρέπει να είσαι πολύ ενεργητικός για να τον αντιμετωπίσεις.

Δε φτάνει ένας για να τον περιορίσει. Η άμυνα έχει να κάνει με το πόση ενέργεια βγάζεις. Εμένα μου αρέσει να παίζω άμυνα, και τα παιχνίδια όπου δεν είμαι καλός στην άμυνα με ενοχλούν πιο πολύ από αυτά που είμαι άστοχος στην επίθεση».

Για την επιστροφή του Μάικ Μπουντενχόλζερ: «Ένα μικρό μπρέικ από τον κόουτς Μπαντ δεν ήταν κακό. Το απόλαυσα. Ξέρω πως θα νευριάσει (γέλια)».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024