Η Φάρμα – Επέστρεψε από το νοσοκομείο ο Γρηγόρης – Ποια η κατάσταση της υγείας του
Ο παίκτης τραυματίστηκε στο αγώνισμα για την ασυλία και πέρασε δύσκολες στιγμές
Έχοντας το χέρι του στον νάρθηκα για να το προφυλάσσει, επέστρεψε από το νοσοκομείο στο αγρόκτημα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.
Ο παίκτης είχε τραυματιστεί στο αγώνισμα για την ασυλία και χρειάστηκε η άμεση βοήθεια από άνθρωπο της παραγωγής για να τον δουν οι γιατροί και να αποφανθούν αν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι.
Στο επεισόδιο της Πέμπτης (13/1) επέστρεψε στη Φάρμα και μιλώντας στους συμπαίκτες του εξήγησε τι συνέβη.
Τι είπαν οι γιατροί;
«Ήρθα στη Φάρμα και δεν ήταν κανένας.. Τι έγινε αλάνια; Τι κάνετε; Κάκωση και θλάση Α’ βαθμού στον υπερακάνθιο», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης για τον τραυματισμό στο χέρι του.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα