Άκης Τσοχατζόπουλος – Η Βίκυ Σταμάτη σπάει τη σιωπή της για τις θυρίδες – «Το μόνο που θέλω…»
Η χήρα Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου θα παραδώσει τα στοιχεία στις ελληνικές Αρχές, επιδιώκοντας την ηθική της αποκατάσταση
Ένα θρίλερ με θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού, στις οποίες ενδέχεται να υπάρχουν ποσά για τα οποία καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.
Η χήρα Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ του ANT1, θα παραδώσει τα στοιχεία στις ελληνικές Αρχές, επιδιώκοντας την ηθική της αποκατάσταση.
«Μέσα στα χαρτιά ανακαλύφθηκαν κάποιοι αριθμοί, είναι αυτοί, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας τους δείξω, οι οποίοι αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού» ανέφερε ο δικηγόρος της.
Το περιεχόμενο και οι δικαιούχοι του, όταν αυτοί αποκαλυφθούν μετά από έρευνα που θα ζητήσει να γίνει η χήρα του πρώην υπουργού, ίσως λύσουν το μεγάλο μυστήριο με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ και για τα οποία φυλακίστηκε ο Άκης και η Βίκυ Τζοχατζοπούλου.
Η Βίκυ Τζοχατζοπούλου μέσω νομικών ενεργειών θα ζητήσει να διερευνηθεί ποιοι είναι οι δικαιούχοι των θυρίδων αυτών και ποιο είναι το περιεχόμενό τους.
«Δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω ή να προσδοκώ οφέλη από τις ενέργειές μου. Οδηγός και επιθυμία μου είναι μόνο η ηθική δικαίωση και η αποκατάσταση του ονόματός μου και του ονόματος του παιδιού μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Το επόμενο βήμα είναι μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν» σημείωσε ο δικηγόρος.
Δείτε αναλυτικά:
https://youtu.be/GvfPyJPN9FU
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442