Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη - Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Ελένη Μενεγάκη – Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

«Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της», σημείωσε στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια

Ώρα με την ώρα όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως για το τροχαίο στη Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Η εκπομπή «Ελένη» ασχολήθηκε με το θέμα και η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον επιχειρηματία αλλά και στο πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πληροφορήθηκε την είδηση.

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…», είπε και πρόσθεσε;

«Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 2ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024