Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί η συντριβή του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ έχει ιστορική σημασία…

Γιατί η συντριβή του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ έχει ιστορική σημασία…

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με το βαρύ 98-74 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε ένα μοναδικό αρνητικό ρεκόρ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια ταπεινωτική ήττα τη φετινή σεζόν στη Euroleague, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ και τον «καθάρισε» με το βαρύ 98-74. Οι πράσινοι μετά από από 15 ημέρες αγωνιστικής απραξίας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού δεν μπόρεσαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του ματς να κοντράρουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που στο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται με 60-33!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο πρώην ερυθρόλευκους Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος είχε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Όσον αφορά την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, παραμένει στον «πάτο» της βαθμολογίας της Euroleague με το συνολικό της ρεκόρ να βρίσκεται στο 4-14.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το ΟΑΚΑ και η παρουσία του τριφυλλιού στο γήπεδο του, όπου συνολικά έχει τη φετινή σεζόν 4 νίκες (Εφές, Φενέρ, Άλμπα, Ζενίτ) και 5 ήττες (Βιλερμπάν, Ούνικς, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ).

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Παναθηναϊκός κατέγραψε ένα μοναδικό αρνητικό ρεκόρ με την ήττα στο χθεσινό ματς από τη ρωσική αρκούδα, αφού για πρώτη φορά μετράει τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ) στο «σπίτι» του στην Ευρωλίγκα από τη σεζόν 2016/17 όταν και η διοργάνωση πήρε τη σημερινή μορφή της με την κανονική περίοδο των 30+ αγωνιστικών!

Η τελευταία φετινή νίκη του τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ καταγράφεται στις 10 Δεκεμβρίου του 2021 απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου με 82-67, ενώ είναι πρωτόγνωρη η γενικότερη εικόνα φέτος, με τους πράσινους να πραγματοποιούν βαθμολογικά πιθανόν τη χειρότερη σεζόν στη Euroleague.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024