Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Β’ 2-1 – Οι πολλές απουσίες «λύγισαν» τους Πειραιώτες

Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Β’ 2-1 – Οι πολλές απουσίες «λύγισαν» τους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός πήγε με πλήθος απουσιών στην Ηγουμενίτσα, προηγήθηκε με τον Βοίλη αλλά στο τέλος δεν άντεξε και ηττήθηκε 2-1 από τον Θεσπρωτό.

Ο Ολυμπιακός Β’ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό και δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο έτος, καθώς το σύνολο του Άριελ Ιμπαγάσα γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Ηγουμενίτσα.

Ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με το καλημέρα της αναμέτρησης(6′) με τον Βοΐλη, ωστόσο οι πολλές απουσίες αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος, φάνηκαν πως επηρεάσαν αρκετά του Πειραιώτες οι οποίοι υποχεώθηκαν στην δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Στην 5η θέση και στους 14 βαθμούς ο Ολυμπιακός Β’, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 4η θέση έχοντας 16. Πριν την σέντρα της αναμέτρησης η ομάδα του Θεσπρωτού βράβευσε τους Γιώργου Ανατολάκη  Αριέλ Ιμπαγάσα και ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Oι ερυθρόλευκοι είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου με τον Αλέξανδρο Βοϊλή να κάνει το 1-0 στο 6’. 

Ωστόσο με την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Κωσταντίνου να γράφει το 1-1. Στην συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους Πειραιώτες να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, με τον Θεσπρωτό να είναι καλά κλεισμένος στα καρέ του και τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1. 

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να «κλέψουν» το ματς. Κάτι που τελικά μετουσίωσε σε γκολ ο Θεσπρωτός λίγο πριν το φινάλε, με τον Μπονίγια στο 82ο λεπτό να κάνει το 2-1 και να ολοκληρώνει  την ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βαλιέντε, Ζβί, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ, Μπονίγια, Διγκόζης, Ρομέρο.

Ολυμπιακός Β’: Στουρνάρας, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Χριστοφιλόπουλος, Κεραμίδας, Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόι, Πινακάς.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024