Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διομήδης  - Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Διομήδης – Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Η έντονη χιονόπτωση των ημερών προκάλεσε προβλήματα στους δρόμους

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε τμήμα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής  Μακεδονίας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών, που προκάλεσε η κακοκαιρία «Διομήδης».

Ειδικότερα στην Ημαθία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια και από το 85ο έως το 98ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς).

Στο Κιλκίς, χρειάζονται αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Λιβαδίων, στην Πέλλα στο οδικό δίκτυο προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας και στην Πιερία προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.

Στην Χαλκιδική, η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες από το 70ό έως το 72ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και από το 70ό έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη). Ακόμη, χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Βαρβάρας-Ολυμπιάδας και μέσα στο δημοτικό διαμέρισμα Ταξιάρχη.

Στα Γρεβενά, η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Γρεβενών – Σαμαρίνας – Βασιλίτσας και Γρεβενών – Ζιάκα – Περιβολίου – Αβδέλας.

Στην Καστοριά, στις επαρχιακές οδούς Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου) και Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), καθώς και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Άργους Ορεστικού.

Στην Φλώρινα, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 6ο χλμ. έως το 29ο χλμ, στο επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο του δήμου Φλώρινας και στην επαρχιακή οδό Αετού – Νυμφαίου.

Σε ισχύ είναι η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 12 τόνων στην εθνική οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, από το 6ο χλμ. έως το 29ο χιλιόμετρο, ενώ στην δημοτική οδό Άνω Υδρούσας-Νυμφαίου έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024